Verhuurprogramma

Zelf doen!

Wilt u een klus zelf professioneel onder handen nemen, dan ontbreekt het toch vaak op enig moment aan een stukje goed gereedschap. Het is immers niet rendabel om voor elke klus al het materieel zelf aan te schaffen. Voor de handige doe-het-zelver verhuren wij machines en apparatuur, maar ook bijvoorbeeld hulpmiddelen als steigers, om de klus te klaren. Hieronder vindt u enkele foto’s die een impressie geven van wat u zoal bij ons kunt huren.

steigeropaanh

Binnen ons verhuurprogramma vindt u rolsteigers voor diverse werkhoogten. Compleet op aanhanger op te halen. Op aanvraag en voor meerkosten bouwen we de steiger ook op locatie voor u op. Ook losse ladders en steigerplanken.

 

 

betonvlinderDiverse bouwgerelateerde materieel van steigers, aggregaten, (stenen)kruiwagens, speciekuipen, bouwlampen tot professioneel gereedschap als pneumatische tackers, sleuvenzaag, schaafmachines, tafelcirkelzaag, bouwdrogers.

 

 

betontrilbalk

Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van divers tuingereedschap. Voor bestrating verhuren wij bijvoorbeeld stenenknippers en trilplaten, voor onderhoud ondermeer verticuteermachines, bosmaaiers en heggescharen.

 

 

betonmolenVoor een compleet overzicht download onze actuele prijslijst.